Katentuan Pangginaan supados langkung Service

Situs web iki diduweni lan dioperasikake dening PBN Hosting SL. Kadhaftar ing Spanyol kanthi nomer perusahaan: B67714840

Alamat kadhaptar: Calle Colon 26 5-D, Alicante, 03001, Spanyol

Sampeyan bisa ngubungi kita kanthi nulis menyang alamat ing ndhuwur. Saka email kita ing oficina@pbnhostingsl.com

Kabijakan Pembatalan lan Mbalekaken

Sawise pesenan sampeyan diselehake. Iku ora bisa kanggo mbatalake. Pembayaran konfirmasi pesenan minangka final.

Mbalekaken ora diwenehi ing kahanan apa wae. Sembarang biaya mburi, regejegan mundhakaken utawa clawbacks padha dhuwit mbayar kanggo kita dilarang banget. Yen sampeyan nyoba nglakoni, sampeyan setuju kanggo mbayar biaya sing cocog sing wis ditindakake kanggo mbela. Kalebu wektu sing wis kita gunakake kanggo mbela lan nyiapake pertahanan. Sing bakal ditagih kanggo sampeyan kanthi biaya $100 saben jam, biaya minimal 5 jam.

Yen sampeyan terus mbukak regejegan utawa panjaluk chargeback apa wae, sampeyan ngerti manawa iki ora bisa ditampa. Lan nglawan syarat layanan kita. Kanggo sing tanggung jawab kanggo mbayar kita dhuwit minangka njelaske nganggo bentuk garis ndhuwur kanggo defend kasus profesional. We cadangan hak, yen sampeyan nyoba kanggo nindakake iki. Kanggo mbatalake karya sing wis rampung. Iki kalebu mbusak kabeh backlink, konten lan layanan liyane sing diwenehake.

Layanan iki dipersonalisasi kanggo kabutuhan sampeyan. Ora ana mbalekaken layanan pribadi sing diidini miturut hukum EU.

Dhaptar Situs

Sampeyan setuju supaya ora nuduhake dhaptar situs sing dikirim menyang laporan sampeyan. Padha kudu disimpen kanthi aman lan ora bakal disebarake kanthi cara apa wae.

Sampeyan setuju yen sampeyan nampa laporan lan sebutno situs lan pangguna liyane kanthi yakin. Sampeyan setuju sing nalika manggonke supaya, sampeyan ngetik menyang persetujuan privasi ketat antarane PBN Hosting SL lan sampeyan dhewe utawa panampa sing dituju. Sembarang nglanggar perjanjian privasi iki utawa nuduhake dhaptar situs ing babagan apa wae. Bakal nyebabake mandap langsung saka sembarang layanan pinunjul utawa diwenehake dening kita.

Sampeyan ngerti yen sampeyan nglanggar salah siji saka syarat-syarat kasebut, sampeyan kudu tanggung jawab paling ora kaya sing diatur ing hukum.

  1. Biaya kanggo mbangun maneh bagean jaringan sing wis dilanggar syarat kasebut.
  2. Biaya bagean lawas saka jaringan kanthi lengkap sing ora digunakake maneh minangka asil saka tumindak sampeyan.
  3. Kabeh biaya legal, biaya pengadilan lan biaya pengacara sing ditindakake dening kita utawa pihak katelu sing disambungake sing hak sampeyan wis dilanggar.
  4. Kabeh biaya lan biaya sing disambungake.

Kanggo kabeh maksud lan tujuan, persetujuan iki dijamin dening Hukum Uni Eropa lan Spanyol. Sampeyan nampa dening manggonke supaya karo kita, sampeyan ngetik ing kontrak iki lan persetujuan privasi. Istilah sing sampeyan ngerti lan ditampa kanthi lengkap. Sampeyan ngerti manawa bakal dilindhungi dening hukum EU. Ora ketompo ngendi sampeyan manggon ing wektu nerbitake utawa pesenan. Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo nanggapi lan ngurmati aturan kasebut. 

Panganggo liyane:

Sampeyan ora diijini ngubungi pangguna liyane sing bisa uga ana pranala ing situs web sampeyan. Utawa informasi apa wae sing sampeyan entuk langsung utawa ora langsung saka pesenan lan situs web sing gegandhengan. Yen sampeyan nglakoni, sampeyan bakal tanggung jawab kanggo tuntutan ukum miturut syarat-syarat persetujuan iki. 

Ketentuan Umum Layanan

Istilah "Kita," "Kita," utawa "Kita," nuduhake PBN Links For Sale kang diduweni lan dilakokno dening PBN Hosting SL lan kalebu pihak sing tumindak PBN Links For Sale atas jenenge. "Sampeyan" lan "Panjenengan" nuduhake wong sing tuku layanan utawa wong liya sing tumindak atas jenenge. "Anggota" kalebu wong sing tuku layanan utawa individu liyane sing tumindak miturut pesenan pelanggan. "TOS" nuduhake persetujuan iki. PBN Links For Sale bisa ngganti kebijakan iki sawayah-wayah, efektif langsung sawise owah-owahan diterbitake. Ing pertimbangan saka kewajiban bebarengan kasebut ing ngisor iki, pihak setuju kanggo ing ngisor iki, sing bakal ditrapake sajrone kontrak iki:

Kasedhiyan Layanan

1.1 Kita bakal nggawe kabeh usaha sing cukup komersial kanggo mesthekake link sampeyan tetep urip. Kanggo istilah minimal 5 taun. Kita ora bisa tanggung jawab kanggo masalah teknis lan masalah liyane sing ora bisa dikontrol sing nyebabake link sampeyan mati. Utawa nyegah situs web sing diselehake supaya bisa diakses.

1.2 Kita duwe hak kanggo mungkasi Agreement iki sawayah-wayah lan kanggo alesan apa wae, kanthi utawa tanpa kabar. Nanging, yen penundaan kuwi luwih saka pitung dina, Sampeyan bakal diwenehi kabar saka sabab.

1.3 Layanan apa wae sing diwenehake kanggo Sampeyan ing kene lan akun sampeyan karo Kita ora bisa didol, ditransfer, utawa digunakake dening wong liya saliyane Sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake mung siji sesi log-in ing akun siji ing wektu. Yen sampeyan duwe luwih saka siji akun ing sistem, Sampeyan mung bisa nggunakake siji sesi login kanggo saben akun sistem ing sembarang wektu; aplikasi pangguna mung bisa ditindakake sajrone sesi log-in. Yen akun sampeyan ditemokake wis ditransfer menyang pihak liya, utawa ana kegiatan liyane sing nglanggar subclause iki, Kita bakal diwenehi wewenang kanggo langsung mungkasi akun lan Layanan kasebut.

Pesenan Backlink

2.1 Kita ora bakal tanggung jawab kanggo mundhut utawa ngrusak data sing disimpen ing situs web sing disambungake.

2.2 Kita ora bisa tanggung jawab kanggo penurunan peringkat utawa masalah jangka panjang. Kalebu Hukuman Manual. Uga owah-owahan algoritma.

2.3 Sampeyan makili, njamin lan janji marang Kita yen Sampeyan bakal nggunakake Backlinks sing diwenehake mung miturut hukum. Utamane, Sampeyan njamin, njamin lan janji marang Kita yen:

2.3.1 Sampeyan ora bakal nggunakake backlink utawa domain utawa IP sing disambungake. Kanthi cara apa wae sing nglanggar hukum utawa peraturan, utawa nglanggar hak pihak katelu. Sampeyan ora bakal ngidini wong liya nglakoni.

2.3.2 Sampeyan ora bakal ngirim, ngubungake, utawa ngirim:

(a) Konten sing ora sah, ngancam, kasar, jahat, fitnah, saru, pornografi, pitenah, ora sopan utawa ora sopan kaya sing ditemtokake dening PBN Link For Sale ing sembarang cara. PBN Links For Sale ora nyetujui, nyetujoni utawa nyeponsori konten kasebut.

(b) Infèksi malware, utamané virus utawa piranti lunak komputer musuhan liyane.

(c) Penjualan lan/utawa distribusi barang utawa zat sing dadi, utawa nyengkuyung tumindak pidana, utawa sing nglanggar paten, merek dagang, hak desain, hak cipta utawa hak properti intelektual liyane utawa hak sing padha karo sapa wae sing bisa uga ana miturut ukum negara apa wae.

2.3.3 Sampeyan ora bakal operate bisnis sing ngompliti email akeh, apa milih-in utawa liya. Sampeyan uga ora bakal nggunakake mail akeh kanggo promosi situs web sing di-host ing jaringan Kita.

2.3.4 Sampeyan ora bakal mbukak program sing nggunakake sumber daya sistem gedhe banget, kayata siklus CPU lan memori, ing Server. Kita ora dadi tuan rumah server IRC, bot IRC, utawa program liyane sing mbutuhake akeh sumber daya server.

2.4 Sampeyan kudu njaga identifikasi, tembung sandhi, lan informasi sensitif liyane babagan akun sampeyan lan menehi kabar sanalika bisa yen Sampeyan curiga utawa ngerti babagan panggunaan akun sing ora sah utawa pelanggaran keamanan, kayata mundhut, nyolong, utawa nyalahi panggunaan akun sampeyan. sandi utawa informasi keamanan liyane.

2.5 Sampeyan kudu ngetutake aturan sing bisa disetel saka wektu kanggo wektu, lan sampeyan ora diijini nyalahi panggunaan Backlinks kanthi cara apa wae sing bakal nglanggar hak klien liyane.

2.6 Dilarang kanggo PBN Link For Sale Anggota kanggo nggunakake Backlinks Kita kanggo ngrampungake utawa melu aktivitas ing ngisor iki:

Materi sing ora ana topik bisa uga ora dikirim menyang Usenet utawa newsgroup, forum, mailing list email, utawa grup utawa dhaptar liyane sing padha yen piagam utawa FAQ sing diterbitake pemilik liyane utawa katrangan babagan grup utawa dhaptar kasebut nglarang posting kasebut.

Kanggo ngirim pesen email massal, manawa ora dikarepake, milih, utawa liya-liyane.

Kanggo ngapusi informasi sing diwenehake PBN Links For Sale utawa pangguna liyane saka layanan ing sambungan karo nggunakake a PBN Link For Sale layanan.

2.7.2(a) Akibat Pelanggaran:

Kita bakal miwiti investigasi yen dadi weruh saka miturut omongane uwong nglanggar Kebijakan Penggunaan Ditrima. Kanggo nyegah tumindak ilegal tambahan, PBN Links For Sale bisa matesi akses Anggota sak diselidiki. PBN Links For Sale bisa, ing sawijine discretion, matesi, nundha, utawa siksa akun Anggota lan/utawa nguber sipil liyane yen nerak penting. PBN Links For Sale bakal menehi kabar marang lembaga penegak hukum sing cocog babagan pelanggaran kasebut yen ana pelanggaran pidana.

2.7.2(b) Kita nduweni hak kanggo nggoleki kabeh obat sing kasedhiya marang Sampeyan yen sampeyan nglanggar syarat lan kahanan kasebut. Iki kalebu, nanging ora diwatesi, biaya legal lan biaya sing ana gandhengane karo tanggapan Postmaster kanggo keluhan babagan kiriman komersial sing ora dikarepake lan / utawa kiriman akeh sing ora sah lan / utawa pelanggaran server warta.

2.7.3 Kanggo outages dileksanakake minangka asil saka infringements Kebijakan, Kita ora nyedhiyani kridit layanan.

2.8 Sembarang akses menyang jaringan liya sing disambung menyang layanan sing diwenehake kudu ngetutake peraturan sing ditetepake kanggo jaringan liya kasebut.

2.9 Kita bakal nggawe kabeh usaha sing cukup kanggo njaga situs web sing disedhiyakake, integritas lan keamanan, nanging Kita ora janji manawa bakal bebas saka penyusup utawa peretas. Kita ora duwe tanggung jawab kanggo ora nampa, misrouting, utawa kegagalan email liyane.

Nggon mandeg

3.1 Kita bisa nundha akses menyang Layanan lan/utawa mungkasi Agreement iki langsung yen Sampeyan gagal kanggo mbayar jumlah utang kanggo Kita nalika wis dadi amarga.

3.2 Yen Sampeyan nglanggar pranata iki, Kita bisa langsung mungkasi Layanan lan/utawa Agreement iki tanpa kabar kanggo Sampeyan.

3.3 Yen Sampeyan bisnis lan bangkrut, duwe administrator utawa panrima administratif ditunjuk, utawa mlebu menyang persetujuan sukarela karo tukang kredit Panjenengan, Kita bakal anduweni hak kanggo langsung mungkasi Layanan lan / utawa mungkasi Agreement iki tanpa kabar kanggo Sampeyan.

3.4 Ora ana pengembalian dana kanggo layanan sing dipateni miturut syarat kasebut.

3.5 Kita duwe hak kanggo nundha utawa mungkasi keanggotaan sampeyan kapan wae. Tanpa ngetokake mbalekaken.

3.6 Sampeyan bisa uga ora mbatalake layanan sawise pesenan diselehake lan mbayar.

3.7 Kita bisa langsung mbusak pesenan sampeyan lan kabeh layanan sing disambungake lan kabeh data yen Perjanjian iki diakhiri utawa Layanan dilereni soko tugas.

Pembayaran

4.1 Kabeh biaya sing kudu dibayar kanggo Layanan bakal sesuai karo tingkat lan ukuran biaya sing diterbitake saka wektu kanggo wektu ing situs web Kita lan kudu dibayar sadurunge pangiriman layanan Kita. Kita duwe hak kanggo ngganti rega ing sembarang wektu, nanging We njamin sing kabeh reregan aman kanggo istilah pra-pembayaran.

4.2 Sampeyan setuju iki layanan pribadi lan ora mbalekaken bisa ditanggepi utawa dijaluk. Sampeyan tuku backlinks kanthi resiko dhewe.

4.3 Sampeyan bisa tuku kabeh ing mata uang sing disenengi.

4.4 Kita bakal nduweni hak kanggo nundha panyedhiya Layanan kanggo Sampeyan tanpa prejudice kanggo hak-hak lan obat liyane ing Agreement iki yen pembayaran ora dibayar ing utawa sadurunge tanggal amarga.

Batesan Tanggung Jawab

5.1 Kabeh Persetujuan Pelanggan, perwakilan lan jaminan (apa sing dileksanakake dening statute utawa liya-liyane) sing ora kasebut kanthi jelas ing syarat lan kahanan iki ditrapake kanggo Layanan sing diwenehake miturut Persetujuan iki, kalebu nanging ora winates kanggo kualitas lan kabugaran sing marem kanggo tujuan tartamtu , sing cetha tilar. Subyek tansah kanggo sub-klausa sing relevan.

5.2 Sampeyan setuju yen sampeyan nampa layanan saka Kita, mula ora preduli suwene utawa cendhak wektu kontrak karo Kita, Kita ora bakal tanggung jawab kanggo pratelan ing kontrak, tort (kalebu kelalaian), utawa liya-liyane. saka utawa gegayutan karo panyedhiya layanan Kita.

5.3 Ing kasus apa wae, ora ana pratelan sing bisa diajukake kajaba sampeyan menehi kabar marang Kita babagan pratelan kasebut sajrone setaun sawise kedadeyan kasebut.

5.4 Ing kasus apa wae, Kita ora bakal tanggung jawab marang Sampeyan kanggo mundhut penghasilan, kontrak, penghasilan, utawa tabungan sing diantisipasi utawa kerugian ora langsung utawa akibat utawa ekonomi apa wae.

dhukungan

6.1 Ing situs web kita, Sampeyan bakal nemokake pranala menyang kabeh materi sing dibutuhake kanggo njaluk pesenan. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi Dhukungan Pelanggan langsung. 

6.2 Saiki, fitur dhukungan layanan Kita diwatesi kanggo Dhukungan Kita Pribadi kanggo ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo pesenan.

6.3 Sistem Dhukungan kita mung kasedhiya ing basa Inggris.

6.4 Siji-sijine cara sing bisa ditampa kanggo ngubungi Kita yaiku liwat formulir Kontak Kita utawa kanthi email langsung menyang sales@pbnlinksforsale.com 

6.5 Dhukungan kita kasedhiya Senin nganti Jumuah (ora kalebu preian umum) saka jam 10am nganti 6pm CET.

indemnity

7.1 Sampeyan kudu menehi ganti rugi marang Kita lan njaga supaya Kita ora kena ganti rugi lan aman saka lan nglanggar apa wae sing dilanggar dening Sampeyan babagan syarat-syarat bisnis iki, uga pratelan sing ditindakake dening pihak katelu marang Kita minangka akibat saka panyedhiya Layanan kanggo Sampeyan lan panggunaan sampeyan. Backlinks utawa layanan sing disambungake, kalebu kabeh pratelan, tumindak, proses, kerugian, tanggung jawab, kerusakan, biaya (kalebu biaya lan biaya legal sing cukup), lan kerugian apa wae sing ditindakake utawa dialami dening Kita minangka akibat saka pelanggaran utawa ora netepi Persetujuan iki.

Hukum

8.1 Persetujuan iki bakal ditafsirake miturut hukum EU. Sampeyan kanthi iki setuju karo yurisdiksi pengadilan Spanyol utawa Eropa.

Judhul

9.1 Gawan judhul ing Agreement iki mung kanggo penak, lan ora bakal mengaruhi interpretasi utawa aplikasi saka Agreement iki.

Tumindak Siksa

10.1 Ora ana sing bisa nerbitake informasi fitnah, skandal, utawa sensitif pribadi babagan wong tanpa idin, kanthi sengaja nyebabake trauma emosional, utawa nglanggar merek dagang, hak cipta, utawa hak properti intelektual liyane.

10.2 Sembarang penyalahgunaan karyawan utawa anggota personel ora bakal ditampa. Sampeyan kudu nangani lan nanggepi masalah lan dhukungan kanthi cara profesional. Nalika ngirim email utawa nggunakake Sistem Dhukungan Meja Tiket, aja nganggo huruf kapital blok, tanda seru, lan bentuk bengok-bengok liyane. TOS iki nglarang sembarang sumpah, bengok-bengok, utawa tumindak ngganggu sing disengaja tambahan sing ditujokake marang perusahaan utawa stafe.

10.3 Sembarang ancaman, apa sing ditindakake kanthi pribadi, lisan, ing kertas, utawa dening pihak sekunder sing dituju kanggo kita utawa personel, mitra, peralatan, utawa keprihatinan, bakal dianggep minangka nglanggar TOS iki.

10.4 Sembarang prilaku sing dianggep minangka nerak kondisi kasebut bakal dianggep nglanggar Katentuan Layanan. PBN Hosting SL bakal dadi hakim tunggal ing kasus sing dianggep minangka pelanggaran.

10.5 Nalika isi bagean iki mbutuhake akun utawa link mbusak, ora mbalekaken bakal diwenehi.

10.6 Sembarang nglanggar TOS iki. Kita duwe hak kanggo mbusak backlinks saka jaringan kita. Tanpa mbalekaken.

Pembatalan Layanan

11.1 Sawise pesenan diselehake, sampeyan ora bisa mbatalake.

11.2 Yen sampeyan pengin backlink saka pesenan dibusak saka jaringan kita. Banjur sampeyan bisa njaluk dibusak dening emailing kita ing sales@pbnlinksforsale.com kanthi dhaptar pranala sing tepat sing pengin dibusak. Kita bakal ngisi sampeyan $5 saben link kanggo mbusak. Sing kudu dibayar luwih dhisik lan lengkap. Kita bakal mbusak tautan kasebut sajrone 28 dina sawise pambayaran &/utawa instruksi sing jelas ditampa - sing paling anyar.

Agreement Processing Data

12.1 Agreement Processing Data miturut European General Data Protection Regulation (GDPR) minangka komponen saka Katentuan Layanan iki.

kabeh Agreement

13.1 Katentuan lan Ketentuan ing ngisor iki, uga dokumen apa wae sing diarani kanthi tegas, minangka kabeh persetujuan kita babagan subyek sing ditangani lan ngganti persetujuan, pengaturan, usaha, utawa proposal sadurunge, ditulis utawa diucapake. Syarat lan katemtuan iki ora bakal diinterpretasikake kanthi panjelasan lisan utawa informasi lisan sing diwenehake dening pihak apa wae. Sampeyan ngakoni lan setuju yen, kanthi mlebu ing Persetujuan iki, sampeyan ora ngandelake pratelan liyane kajaba sing kasebut khusus ing syarat lan kahanan iki, lan sampeyan ngakoni yen Sampeyan ora bakal duwe obat yen ana misrepresentasi sing ora kasebut kanthi jelas ing Persetujuan iki.

13.2 TOS bakal diowahi miturut kawicaksanan perusahaan.

13.3 Kuwajiban sampeyan kanggo mriksa Ketentuan Layanan kanthi rutin kanggo owah-owahan. Kita ora bakal ngabari sampeyan.

Data Mundhut

15.0 Kita ora tanggung jawab kanggo mundhut data, informasi utawa file situs web (kalebu gambar lan teks) amarga gagal hardware utawa piranti lunak, Undhang-undhang Gusti Allah, utawa sabab liyane. Sampeyan setuju kanggo nganggep kabeh risiko sing ana gandhengane karo situs web lan data sing dibutuhake. PBN Hosting SL ora bakal tanggung jawab kanggo iki. Iki kalebu nalika akun sampeyan dibatalake amarga ora mbayar.

Bantuan & saran SEO gratis

Kita nyedhiyakake layanan iki kanthi gratis kanggo pelanggan sing wis ana. We matesi bantuan lan saran kanggo 30 menit, apa luwih saka iku. Kita duwe hak ora nulungi utawa menehi pilihan sing dibayar. Kita mung bakal nulung yen sampeyan wis nyelehake lan mbayar pesenan sajrone 30 dina pungkasan. Ing njaba wektu kasebut, kita ora bakal bisa menehi saran utawa pitulung gratis.

Kabeh informasi sing diwenehake marang sampeyan, diwenehake kanthi tujuan sing paling apik. Kita ora bisa tanggung jawab utawa tanggung jawab kanthi cara apa wae. Kanggo masalah apa wae, revenue ilang utawa kaya sing kedadeyan saka sampeyan ngleksanakake saran kita, lsp. Sampeyan nrima yen bantuan lan saran kita mung, ora ana kontrak utawa legal lan ora ana klaim sing bisa digawa marang kita kanggo asil efek. saka padha.

Urutan Walik kaping

Kita tansah ngarahake ngirim pesenan ing wektu sing paling cepet. Kita bisa menehi perkiraan tanggal rampung nalika sampeyan nggawe pesenan. Wektu giliran sing tepat, gumantung saka akeh faktor. Kalebu carane akeh pesenan wis ing antrian, preian umum, Ukuran pesenan etc Nanging, kita njamin sing kabeh pesenan bakal kawujud ing 28 apa dina pembayaran. Kajaba ana kabar liyane.

Layanan SEO & Link Building.

Kita njamin sampeyan bakal tansah nindakake pakaryan ing paling profesional, cepet lan paling aman tata krama kasedhiya ing wektu kanggo kawruh kita. Kita bangga ing karya kualitas ndhuwur. Lan kita mesthi kerja kanthi standar sing paling dhuwur.

Nanging, sampeyan setuju yen sampeyan ora bakal nanggung tanggung jawab kanggo akibat saka pakaryan kita. Iki kalebu (nanging ora diwatesi) apa wae penghasilan sing ilang, penalti mesin telusuran, mbusak saka indeks utawa apa wae. Sampeyan ngerti sing ana ora dijamin sukses karo Layanan SEO utawa bangunan link. Lan sampeyan ora duwe hak kanggo sembarang wangun mbalekaken utawa rugi yen karya kita apa, ora duwe efek sing wanted. Sampeyan uga setuju kanggo njupuk tanggung jawab kanggo hak cipta, paten utawa pasulayan merek dagang sing ana hubungane karo situs web lan karya sing ditindakake.

Yen kita njaluk akses menyang situs web sampeyan utawa apa wae sing disambungake (contone, GSC, lsp) lan sampeyan ora nyedhiyakake kanthi pas wektune. Sampeyan ngerti manawa bakal nyegah kita nindakake pakaryan lan mula sampeyan ngerti manawa pakaryan bakal mandheg nganti kabeh sing dijaluk wis ditampa. Salajengipun, yen kita wis nyedhiyani panuntun dhumateng seo onsite lan sampeyan durung nindakake karya ing proses pas wektune lan kanggo spek pas menehi saran. Sampeyan uga ngerti yen kita bakal mandheg kerja nganti rampung.

Ora ana mbalekaken bakal diwenehake kanggo layanan SEO utawa wangun apa wae paket bangunan backlink utawa layanan liyane sing ditawakake kita. Sampeyan ngerti iki nalika nggawe pesenan karo kita. Lan ing wektu sing padha, sampeyan setuju kanggo nolak hak kanggo mbalekaken utawa mbalekaken panjalukan, preduli saka apa hukum lokal bisa nyatakake.

Nalika sampeyan langganan utawa tuku layanan apa wae, Sampeyan setuju karo Sarat & Ketentuan kabeh.

PNB Links For Sale 05 footer logo
PBN Links For Sale iku sawijining supplier experienced saka aman PBN backlinks kanggo mbantu ngunggahake peringkat mesin telusuran, nggawe sampeyan luwih dhisik tinimbang pesaing sampeyan.
PNB Links For Sale 05 footer logo
PBN Links For Sale iku sawijining supplier experienced saka aman PBN & backlink tradisional kanggo mbantu ngunggahake rangking mesin telusur, nggawe sampeyan luwih dhisik tinimbang pesaing sampeyan.
Highly dirating ing Trust Pilot

2022 © Hak Cipta PBN Link For Sale