Sing kita

Situs web iki diduweni lan dilakokno dening:

PBN Hosting SL

Kantor sing Ndhaptar: Calle Colon 26, 5-D, Alicante, 03001, Spanyol

NIF: B67714840

email: pejabat@pbnhostingsl.com 

Kebijakan Privasi

Privasi pengunjung kita penting banget kanggo kita ing PBN Link For Sale. Pernyataan privasi iki nerangake kanthi rinci jinis informasi pribadhi sing diklumpukake lan direkam dening kita, uga cara digunakake.

Informasi Pribadi & Email

Kita ngumpulake informasi dhasar saka sampeyan, kalebu jeneng, alamat email, lan informasi identifikasi liyane nalika sampeyan ndhaptar ing situs kita utawa nggawe pesenan karo kita. Kita ora nuduhake utawa ngedol data iki marang sapa wae, nanging kita nggunakake kanggo nambah layanan kita lan isi kita nyedhiyani. Kanggo nambah pengalaman pangguna, data bisa disimpen kanthi aman karo aplikasi liyane sing digunakake.

Informasi Bocah-bocah

Kita rumangsa penting kanggo menehi perlindungan tambahan kanggo bocah-bocah nalika nggunakake Internet. Kita ngajak wong tuwa lan biyung supaya nglampahi wektu online karo anak-anake kanggo mirsani, melu, lan/utawa ngawasi lan nuntun prilaku online. Kita ora ngumpulake informasi identitas pribadi saka bocah-bocah ing umur 13. Yen wong tuwa utawa wali pracaya informasi sing bisa diidentifikasi pribadi anak bisa kalebu ing database kita, hubungi kita langsung (nggunakake informasi kontak sing kasedhiya ing sisih ndhuwur kaca iki). lan kita bakal nindakake kabeh bisa kanggo mbusak saka cathetan kita.

Web Beacons lan Cookies

Situs kita nduweni cookie sing digunakake kanggo nglacak preferensi pengunjung, ngumpulake informasi babagan carane pengunjung nggunakake situs, lan nggawe pribadhi utawa ngatur isi situs web kita adhedhasar jinis browser pengunjung utawa data liyane sing diwenehake liwat browser. Supaya bisa melu maneh pangguna sing kasengsem ing layanan kita, kita nggunakake solusi pemasaran ulang web kayata pamirsa khusus Facebook.

Server iklan pihak katelu utawa jaringan iklan sing nampilake pariwara utawa nggunakake teknologi ing cookie, sing dikirim langsung menyang browser sampeyan, lan ngidini sampeyan ngenali sampeyan. Yen kedadeyan kasebut, dheweke entuk alamat IP sampeyan kanthi otomatis. Cookie, JavaScript, lan Web Beacon mung sawetara conto teknologi liyane sing bisa digunakake dening jaringan iklan pihak katelu situs kita kanggo netepake kinerja upaya iklan lan/utawa kanggo nggawe pribadhi konten pariwara sing sampeyan deleng ing situs kasebut.

Cookie iki, sing digunakake dening pengiklan pihak katelu, ora bisa diakses utawa dikontrol dening kita.

log Files

Kita, kaya akeh situs web liyane, nggunakake file log. File-file kasebut mung nyathet kunjungan wong menyang situs kasebut, yaiku praktik standar kanggo perusahaan hosting web lan komponen analytics layanan hosting. Data ing file log kalebu alamat IP, jinis browser, Internet Service Provider (ISP), timestamp, referring/exit kaca, lan bisa uga jumlah klik. Data iki digunakake kanggo sinau pola, ngatur situs, ngawasi gerakan pangguna ing saindenging, lan entuk informasi demografi. Alamat IP pangguna, uga data liyane, ora ana hubungane karo informasi pribadhi.

Kabijakan Privasi Pihak Katelu

Sampeyan kudu mriksa pratelan privasi server iklan pihak katelu kanggo informasi luwih lengkap babagan kabijakan lan cara milih metu saka praktik tartamtu. Kita ora tanggung jawab kanggo, lan kita ora bisa ngontrol aktivitas, iklan liyane utawa situs web ngluwihi PBNs For Sale kabijakan privasi. Sampeyan bisa nemokake dhaptar lengkap kabijakan kasebut lan sambungane ing kene: Link Kebijakan Privasi.

Sampeyan bisa ngatur cookie liwat setelan browser pribadi yen sampeyan pengin mbusak. Kanggo informasi luwih lengkap babagan manajemen cookie karo browser web tartamtu, deleng situs web panyedhiya.

Kebijakan Privasi Mung Online

Pernyataan privasi iki mung kanggo aktivitas online kita lan ditrapake kanggo saben wong sing ngunjungi situs web kita lan menehi informasi. Persetujuan iki ora ditrapake kanggo data sing diklumpukake offline utawa liwat cara liyane saka situs web iki.

Panjenengan Pesenan

Sampeyan kanthi iki setuju karo kabijakan privasi kita lan menehi idin kanggo syarat kasebut kanthi nggunakake situs web kita.

PNB Links For Sale 05 footer logo
PBN Links For Sale iku sawijining supplier experienced saka aman PBN backlinks kanggo mbantu ngunggahake peringkat mesin telusuran, nggawe sampeyan luwih dhisik tinimbang pesaing sampeyan.
PNB Links For Sale 05 footer logo
PBN Links For Sale iku sawijining supplier experienced saka aman PBN & backlink tradisional kanggo mbantu ngunggahake rangking mesin telusur, nggawe sampeyan luwih dhisik tinimbang pesaing sampeyan.
Highly dirating ing Trust Pilot

2022 © Hak Cipta PBN Link For Sale